Facebook Twitter Youtube
Vodoopskrba i odvodnja sudjelovala na manifestaciji Noć muzeja

Vodoopskrba i odvodnja sudjelovala na manifestaciji Noć muzeja

Vodoopskrba i odvodnja sudjelovala na manifestaciji Noć muzeja
U petak, 26. siječnja,  Vodoopskrba i odvodnja kao dio grupe Zagrebačkog holdinga treću godinu za redom sudjelovala je na manifestaciji Noć muzeja na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7A. Na stotinjak kvadrata predstavili smo bogatu povijest djelatnosti javne vodoopskrbe i javne odvodnje, a kako je tema ovogodišnje manifestacije bila sport, kroz 'Zagrebačke športske priče' predstavili smo i bogatu tradiciju sportskog djelovanja naših zaposlenika kroz više od desetak različitih sportova, s brojnim uspjesima na raznim natjecanjima.

Na izložbenom postavu ViO posjetitelji su mogli izazvati poznatog hrvatskog stolnotenisača i trenera Dragutina Šurbeka, ali i okušati se u improviziranoj košarci s ViO košarkašima. Interes među posjetiteljima je bio zaista velik, a oni najuspješniji u ovim sportskim disciplinama bili su nagrađeni. 

Atmosfera se dodatno zagrijala kada je postav Vodoopskrbe i odvodnje posjetio i poznati hrvatski pjevač Mladen Bodalec koji je s velikim entuzijazmom zaigrao stolni tenis, ali i kada je Dragutin Šurbek direktorici Društva Štefici Mihalic dijelio zlatne savjete kako pravilno držati reket i još važnije, kako pobijediti protivnika.