Facebook Twitter Youtube
Unicefova utrka Mliječna staza
Unicefova utrka Mliječna staza
U nedjelju, 9. rujna 2018., u sklopu nacionalne kampanje „Svako dijete treba obitelj“, a u organizaciji UNICEF-a održala se humanitarna utrka pod motom Trči velik ispod zvijezda, zajedno osigurajmo obitelj za svako dijete! čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za opremanje udomiteljskih obitelji koja najmlađoj djeci bez roditeljske skrbi pružaju topao i brižan dom.

Na Trgu kralja Tomislava se u 10 sati ujutro održala revijalna dječja utrka na kojoj je, uz brojne edukativne i zabavne sadržaje za cijelu obitelj, sudjelovalo preko 400 mališana, uključujući i one naših djelatnika. Utrke na pet i deset kilometara za odrasle trkače u kojima je sudjelovalo preko 2000 natjecatelja održale su se isti dan u večernjim satima, sa startom i ciljem na Trgu Eugena Kvaternika.

Vodoopskrba i odvodnja se uvijek rado odazove dobrotvornim akcijama i inicijativama koje imaju ovako plemenit cilj pa je tako sudjelovalo 11 naših djelatnika. Sigurni smo kako će se sljedeće godine priključiti još više trkača i trkačica Vodoopskrbe i odvodnje i na taj način podržati neku novu, plemenitu inicijativu.

Ovim putem zahvaljujemo i čestitamo svima koji su sudjelovali.