Facebook Twitter Youtube
Djeca zaposlenika provela jedan dan na poslu s roditeljima

Djeca zaposlenika provela jedan dan na poslu s roditeljima

Djeca zaposlenika provela jedan dan na poslu s roditeljima
U petak 14. prosinca 2018. godine djeca zaposlenika Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. posjetila su svoje roditelje i provela jedan dan s njima na poslu. Od samih jutarnjih sati po uredima su se čuli znatiželjni dječji glasovi, a točno u podne sva djeca sa svojim roditeljima, njih čak 55 u rasponu od 2 do 17 godina, skupili su se u dvorištu lokacije Folnegovićeva gdje ih je čekao vozni park s upaljenim motorima i rotirkama. Djeca su s oduševljenjem vozila kameru za snimanje kanalizacije te na nekoliko trenutaka osjetili kako je upravljati bagerom, viljuškarom, kamionom i dr.

Obzirom da nam je pao prvi snijeg, a temperature su bile niske ugrijali smo se uz ručak i edukativno predavanje o poslu kojim se roditelji bave te o načinima očuvanja pitke vode i odvodnji otpadnih voda. Prošetali smo i virtualno po Muzeju vodoopskrbe, a oni najbrži su na kvizu osvojili simbolične nagrade.

Da su djeca pravi mali umjetnici pokazalo se u likovnoj radionici gdje im je zadatak bio nacrtati pumpu za vodu tzv. Železni Francek. Najmlađi su našli zabavu u igri balonima i mini igraonici.

Smijeha, veselja, plesa i dobre zabave nije nedostajalo, a prema ozarenim licima roditelja sigurni smo da su svi uživali i dobro se zabavili.

Na kraju smo svi zajedno tražili gdje je bor, a kada smo ga našli djecu su razveselili pokloni koje su našli ispod njega.
 
Hvala Zagrebačkom holdingu na inicijativi te se veselimo ponovnom susretu s djecom na poslu!