Zagrebački holding English Hrvatski Mapa weba Kontakti

Dodjeljena Nagrada Grada Zagreba radnim jedinicama Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o.

Na svečanoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba povodom Dana Grada, direktorica Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o., gđa. Štefica Mihalic preuzela je Nagradu Grada Zagreba koja je dodijeljena radnim jedinicama Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. za intervencije na vodoopskrbnim sustavima i na sustavima odvodnje.
 

 
Nagrada je u vidu priznanja za iznimno zalaganje i samoprijegoran rad na sanacijama puknuća vodoopskrbnog cjevovoda na Uskrsni ponedjeljak  2.  travnja  2018.  godine zbog  kojeg  je  privremeno  bila  obustavljena isporuka vode za piće potrošačima Donjeg i Gornjeg Prekrižja te posljedica nedavne havarije na čvorištu  Heinzelove  i  Branimirove  ulice  gdje  je  istodobno  s  puknućem vodoopskrbnog cjevovoda urušen kolektor te za vrlo uspješnu i brzu uspostavu opskrbe pitkom vodom.

Nagradom je obuhvaćeno 6 radnih jedinica sa 266 radnika.Izrazito smo počašćeni ovim priznanjem kojim je dan doprinos svim radnicima koji su nesebično spremni od 0-24 odazvat se na svaku intervenciju i biti u službi Grada s jednim ciljem: da se građanima u najkraćem vremenu osigura nesmetana javna vodoopskrba i odvodnja.
 
Ispiši stranicu